Dejlig stemning på første skoledag

Nyhed billede
Det var bare så dejligt at se de kendte børn igen efter en skøn sommerferie - og det var lige så dejligt at se alle de nye ansigter, som snart bliver kendte på skolen.

Endelig var det en fantastisk oplevelse at se så mange og positive forældre, der hyggede sig med hinanden i skolens kantine efter aflevering af børnene i klasserne den første time.

Flere lærere og pædagoger kunne efterfølgende fortælle mig, at de blev stærkt opmuntrede af den gode stemning blandt både børn og voksne.
Tak til alle for dette - nu er vi fulde af fortrøstning omkring det nye skoleår, der byder på mange forandringer.

Velkommen til det nye skoleår 2014-15!

Karina Fløjborg den 16-09-2014
    Gæt åse's livret.

Vi har nu fundet vinderne af gæt åse's livret og kan derfor afsløre at vi i morgen servere boller i karrysauce med ris til dagens ret til 17 kr.

MVH karina
    Helle Marie Hansen den 15-09-2014
    5.årg. vil gerne booke personalerummet onsdag d. 8.10. kl. 16-18.
    Vh SU og HH
    Arne Dørup Jensen den 01-07-2014
    Information om frivilligt modul

Som en del af den nye folkeskolereform tilbyder Hjørring Kommunes folkeskoler et såkaldt "frivilligt modul" på skoledage fra kl. 14:00 - 15:30 hele skoleåret igennem. Det er gratis at deltage i modulet for alle elever i 0. - 3. klasse.

Det frivillige modul består af forskellige tilbud gennem ugen. Tilbuddene er strikket sammen i samarbejde med foreninger og institutioner i vores nærhed, og de har sammen med vores egne aktører på skolen udfyldt et skema med informationer til brug ved tilmelding.
    Gå til skemaet her.

Af hensyn til vores samarbejdspartnere og vores bemanding bedes alle, der ønsker at benytte sig af tilbuddet, senest onsdag d. 6. august (i uge 32) tilmelde sig de ønskede aktiviteter.
    I og jeres børn ønskes en rigtig dejlig sommer.

Vi ses igen i skolen mandag d. 11. august!

Arne Dørup Jensen

smiley Skolevangen 44, 9800 Hjørring