Skrald

Alle børn og voksne i indskolingen har samlet skrald på skolens område i dag.

Nyhed billede
Det blev til rigtig meget, og vi er alle sammen enige om, at vi skal hjælpe hinanden med at huske, hvor vigtigt det er, at man ikke smider sit skrald i naturen.

Pia Lyng den 01-08-2015
    Hermed information om FU og FO på Muldbjerg Undervisningssted pr. august 2015.
  • Pia Lyng den 01-07-2015
    Hermed information om principper for udvidet pasning i FO, samt ansøgningsskema, for de forældre der har brug for det i forbindelse med morgenpasningen. For øvrige spørgsmål henvises til pladsanvisningen.
    Rikke Birgitte Hedenskog den 26-06-2015
    Kære forældre

Så er vi allerede kommet til sidste skoledag og overalt på skolen mødes vi af glade og ferieklare børn. I den forbindelse er der her et par praktiske oplysninger:

Første skoledag efter ferien er mandag d. 10. august 2015 kl. 8.00. Som udgangspunkt følges normalt skema. Der arbejdes i skrivende stund på højtryk på at færdiggøre skemaerne, men som det ser ud nu, så er de først til udsendelse på intra i uge 32, altså ugen inden børnene starter.

Endelig er der tilbage at ønske alle en rigtig god ferie. Vi vil i den forbindelse gerne takke for samarbejdet i løbet af skoleåret og for den store forståelse, som I har udvist i forbindelse med skolestrukturændringerne.

Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle elever velkommen til august.

Ledelsen på Muldbjergskolen
    Gitte Saksager den 18-06-2015
    Ny bus- og køreplan

Se vedlagt information fra Børne- og Undervisningsforvaltningen.

smiley Skolevangen 44, 9800 Hjørring
smiley 72 33 39 10