Skolevalget 2015

Torsdag d. 29. januar gennemførtes skolevalg 2015 for eleverne i 8. og 9. klasserne over hele landet. Se resultaterne fra Muldbjergskolen, Hjørring Kommune og hele landet sammen med fotos fra valghandlingen hos os.

Nyhed billede
Ideen om at afholde Skolevalg kommer oprindeligt fra Valgretskommissionen, der blev nedsat af Dansk Ungdoms Fællesråd efter kommunalvalget i 2009. Skolevalg er finansieret af Folketinget og Undervisningsministeriet og udviklet i samarbejde med bl.a. fagkonsulenterne i samfundsfag fra CFU’er i hele landet. Skolevalg har opbakning fra DLF, Skolelederforeningen, Danske Skoleelever, KL og mange flere. Forskere fra Københavns Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet knytter omfattende forskning til Skolevalg.

Muldbjergskolens elever viste sig at være atypiske i forhold til andre skoler i Hjørring Kommune - og derfor også i forhold til landsresultatet, hvor blå blok vandt valget med 57,9% af stemmerne mod 42,1% til rød blok. I Hjørring var blå bloks sejr helt på på 60,6% mod rød bloks 39,4%.
På Muldbjergskolen var der en endnu større sejr til rød blok, der scorede 61,2% af stemmerne mod blå bloks 38,8.
Se flere detaljer fra valget på www.skolevalg.dk/valgresultat/

Christian Bak den 23-01-2015

Vedlagt er høringssvarene omkring skolestrukturen.
    Der er indkommet mange svar fra jer og det vil jeg takke for på vegne af bestyrelsen. Disse høringssvar er samlet og indsendt af styregruppen

Husk at I kan følge processen mm. på dette link http://www.hjoerring.dk/Borger/Skole-og-Uddannelse-/Omstillingsprocessen.aspx

Christian

Christian Bak den 20-01-2015
    Kære elever, forældre og personale

Sneen daler blidt over Muldbjergskolen, hvilket lysner de mørke dage.
    Meeen så er det også tid til at repetere skolens sneregler.

Man kaster ikke med sne på vinduer eller ved dørene
    Al vaskning og hensynsløs kastning med snebolde er forbudt

Man holder sig i sin afdeling;dvs. indskoling er i deres område osv. De store elever må ikke hente elever fra mindre klasser og elever fra mindre klasser skal ikke tirre de store.

Hvis de simple regler følges, så er der god mulighed for at sneen også bliver en hyggelig oplevelse for alle elever.

Christian

Ps. Jeg møder enkelte elever om morgenen, der ikke har lys på cyklen. Det er ikke specielt hensigtsmæssigt. Så vær lige venlig at tjekke jeres barns cykel for lys (også teenagernes...)

smiley Skolevangen 44, 9800 Hjørring
smiley 72 33 39 10